Det började med

ett vackert motiv

Lite stolt kan man kanske ändå få känna sig när man blir kontaktad av en person i Norge som besökte min fotoutställning i Wadköpingsrummet Örebro sommaren 2023, och som valde att beställa hela tre unika tavlor. 🥰 

Jag blev även lite paff när jag fick höra att de tavlor ni ser på bilden kommer hängas väl synligt på Oslo universitet och att den av dem som jobbar där, kommer sprida mitt namn vidare samt rekommendera mig till alla de känner och träffar på.

Inte kunde jag tänka mig att jag, ungefär ett år senare, skulle göra en personlig överlämning och få höra av kunderna att de älskade mina motiv. Vid överlämningen uttryckte de även att jag gjort det så himla fint med inramningen och allt och att de inte kunde varit nöjdare.

Förutom att lämna över tavlorna hade vi även en härlig fikastund tillsammans. Jag fick även en rundvandring vid sommarstugan och insjön samt utbyte av livshistorier. Så uppskattat, tack! 🙏