IMAGO CREATOR

  • Fotograf
  • Örebro
  • Fotograf
  • Örebro

Företag

Jag vill att det ska vara en trevlig upplevelse att anlita mig. Inget krångel helt enkelt!

Prissättning
För att göra det smidigt för dig som kund har jag alltid ett fast överenskommet pris där allt ingår. Inga dolda avgifter tillkommer.
Vad kostar extra?
Påslag debiteras om bilderna är tänkta att användas i annonser, tryck, tidningar eller andra typer av medier (gäller även tredje part).

Då uppdragsfotografering varierar stort och handlar om allt från personalporträtt till att fota miljö, publicerar jag inte några färdiga paket eller priser på sidan.

Personlig offert
Tveka inte att kontakta mig och beskriv vad du tror att jag kan hjälpa dig med. Jag återkommer därefter med ett kostnadsfritt prisförslag.
Fakturering
Sker genom Cool Company (egenanställningsföretag).

Samtliga bilder levereras redigerade i låg- och högupplösta format. Företaget har fullständiga (men ej exklusiva) rättigheter på levererade bilder. Detta innebär att företaget får använda alla bilder jag levererar så ofta och så mycket ni vill under avtalad tidsperiod.

Helhetslösning
Önskar du ett kombinerat upplägg (porträtt + interiör + produkt t.ex.), skräddarsyr jag gärna ett åt dig.
Kontakt
Kontakta mig om du tycker om min bildstil och tycker jag verkar vara en person du skulle vilja samarbeta med.
Eftersom det ger dig och ditt varumärke autenticitet och visar att du valt att investera i din personal. Ännu en av fördelarna med egna foton (till skillnad från stockfoton), är att du aldrig behöver oroa dig över att andra företag kommer använda samma bilder som dig

VARÖR ANLITA EN FOTOGRAF?

Nej, jag arbetar heltid inom skolan och fotograferar endast vid sidan av detta. Därför väljer jag att prioritera samarbeta med några få i taget. Det händer även att jag tackar nej till uppdrag eller ber kunder återkomma eftersom jag helt enkelt inte vill ta på mig för mycket

ÄR DU VERKSAM SOM FOTOGRAF PÅ HELTID?

Denna webbplats använder cookies. Läs mer
All images © Mattias Gadd.  All rights reserved. Please don't use any of my images without permission. If you wanna use an image, contact me.