Välkommen till min

Nystartade fotoblogg

Bloggen kommer fyllas med alltifrån misslyckade fotoögonblick till glädjefyllda händelser och alltid med glimten i ögat i åtanke. Hoppas du kommer tycka det både är givande och roligt att läsa.

Samtliga bilder som publiceras på min hemsida/blogg har jag själv tagit, om inget annat anges. Bilderna omfattas av upphovsrätt och får ej användas utan mitt särskilda tillstånd. Bilderna kommer även vara av varierande kvalitet, vissa med hög teknisk standard och andra, tja, inte fullt så bra men som ändå berättar en historia.

Eftersom jag inte är en yrkesfotograf reserverar jag mig för att jag naturligtvis kan ha fel vad gäller det rent foto-tekniska i något inlägg. Kontakta mig gärna och påpeka detta. Jag tar ödmjukt emot råd.

Med dessa ord önskar jag er allt gott och trevlig läsning. 🙂